Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Χωρίς τίτλο

Η σημερινή ανάρτηση δεν έχει τίτλο, δεν έχει εικόνες .Μάλλον για να μην λέμε και ψέμματα , έχει δυο προς το τέλος της ανάρτησης. 
Η σημερινή ανάρτηση είναι ένα κοίταγμα προς τα πίσω. Όχι πολύ πίσω.Να έτσι... μια ματιά.
Η σημερινή ανάρτηση έχει κάτι από γέλιο κάτι από δάκρυ...
Όχι, όχι δεν θα σας στεναχωρέσω, αρκετά στεναχωριόμαστε με αυτά που γίνονται γύρω μας.
Το δάκρυ μπορεί να έρθει και από το γέλιο. Έτσι δεν είναι;
Δεν λέμε γέλασα μέχρι δακρύων;
Όχι, όχι πάλι λάθος καταλάβατε. Σήμερα δεν είμαι η Miss Wikipedia.
Σήμερα θα σας πω μιά ιστορία και θα  σας γυρίσω λίγο πίσω στον χρόνο. Ένα flashback που λέμε στα ...ελληνικά.  Πόσο πίσω; Τον Οκτώβρη του 2010
Εκείνον τον μήνα,  έβαλα...... τα θεμέλια του μπλογκοσπιτιού μου.  Ήρθα σε επαφή με τον blogger, έκανα την σχεδίαση, έφτιαξα τις ρυθμίσεις, τακτοποίησα τον λογαριασμό μου , βρήκα και κάποια gadgets  ( μετά κόπων και βασάνων οφείλω να ομολογήσω ) και έκανα εγκαίνια , δηλαδή ανέβασα την πρώτη μου ανάρτηση, στις 2 Νοεμβρίου του 2010.
Ντυμένη και στολισμένη με τα καλά μου, εγώ και το μπλογκόσπιτό μου άλλο τόσο, καλωσόριζα τον εαυτό μου και κερνούσα  λικέρ πικραμύγδαλο. Μετά κέρασα τρουφάκια (απίθανα) ,   μωσαϊκό  , ισλί ( πεντανόστιμα) , γλυκό του κουταλιού κυδώνι . Έφτιαξα ένα μεγάλο ταψί εκμέκ (αξίζει να το δοκιμάσετε ) , είπα ας φτιάξω και ένα  ζελέ κυδώνι , αλλά ψυχή δεν πάταγε, ούτε μια επίσκεψη. Εγώ έκανα επισκέψεις, έγραφα σχόλια σε άλλα μπλογκ,   αλλά  ανταπόδοση καμιά.
Είπα ας τους φτιάξω μουσταλευριά ,που ξέρεις μπορεί κάποιος να σκάσει μύτη. Μπααααα..... Στις 22  του μηνός , μετά από 20 μέρες δηλαδή, αποφάσισα να φτιάξω  Χριστουγεννιάτικα γλειφιτζούρια  και ω του θαύματος, καταφθάνουν οι πρώτες επισκέψεις η αχτίδα και αργότερα η  Ζαμπία. Δεν ήξερα τι να σκεφτώ, μήπως τα μπλογκοσπιτάκια έκρυβαν παιδάκια; Κάτι σαν τα Στρουμφάκια να πούμε.
Γι αυτό και εγώ στην επόμενη ανάρτηση ανεβάζω το μερος Β! των γλειφιτζουριών και να  σου άλλα δύο παιδάκια, συγκεκριμένα κοριτσάκια γλυκατζούδικο το πρώτο και  το δεύτερο λιγωμένο και με ασθενείς αντιστάσεις. Έτσι μου συστήθηκαν  η Χρυσάνθη και η κάντο μ΄αγάπη .....εεεεε, η Χαρά ήθελα να πω.
Με την Χαρά κολλήσαμε περισσότερο απ΄όλες τις άλλες γειτόνισσες. Πως;  Μας ένωσε ένας Λάκης Κομνηνός, ένας Άλκης Γιαννακάς .  Δεν ξέρω. Μάλλον ταιριάξαμε. Με την Χαρά είμαι ο εαυτός μου και δεν φοβάμαι πως θα μιλήσω και τι θα πω. Αυτό που σκέφτομαι το λέω και ξέρω ότι δεν θα παρεξηγηθώ. Και είναι σπάνιο αυτό στις μέρες μας.
Τώρα θα μου πείτε και με ποιόν δεν κολλάει και δεν ταιριάζει η Χαρά. Για καλό το λέω και δεν υπαινίσσομαι τίποτα. Προλαβαίνω για να μην παρεξηγηθώ.
Την γνώρισα μέσα από το μπλογκ και όταν ήρθε τον Δεκέμβρη στην Αθήνα για δουλειές και για την Μάγια, έμαθα πότε θα πήγαινε, και σαν σουπιά που είμαι ,πήγα και εγώ χωρίς να της το πω- της έκανα έκπληξη δηλαδή- για να την γνωρίσω δια ζώσης που λέει και η ίδια.
Όπως γράφω και στο προφίλ μου, '' Κάποτε, εύρισκα ιδέες και συνταγές από βιβλία. Τώρα ψάχνοντας για συνταγές στο internet, ζήλεψα τις παρέες και την επαφή που υπάρχει μέσα από τα blogs και είπα να γίνω και εγώ μέλος. ''
Έτσι ξεκίνησα να φτιάξω και εγώ ένα μπλογκ για να ανταλλάξω κάποιες συνταγές γλυκών και φαγητών με την γειτονιά.  Το έφτιαξα  μόνη μου χωρίς βοήθεια - γιατί έλεγα ότι θα με κοροϊδέψουν αν μάθαιναν ότι ήθελα να φτιάξω μπλογκ -  με λίγες γνώσεις από υπολογιστή και internet, ψάχνοντας, κάνοντας λάθη και διορθώνοντάς τα .
Τώρα θα σας μαρτυρήσω τον λόγο που δεν έβλεπα σχόλιο στις πρώτες αναρτήσεις.
Ένα από τα λάθη, ή μια από τις παραλήψεις μου ήταν ότι δεν είχα κάνει ορατό το μπλογκ (γελάτε;;;)  Έτσι λοιπόν μετά από 20 ημέρες ανακάλυψα την αιτία και αφού διόρθωσα το λάθος μου, δέχθηκα τα πρώτα σχόλια.
Το μπλογκ το ξεκίνησα όπως σας είπα για συνταγές , εξ ου και  para-kelsos cooks . To kelsos βγαίνει από το ονοματεπώνυμό μου, του έβαλα και ένα para μπροστά και έγινα  αλχημιστής  ή καλύτερα μια αλχημίστρια που μαγειρεύει. Και ευτυχώς που το έσωσα, βάζοντας σαν υπότιτλο το ''αλχημείες στην κουζίνα και όχι μόνο'', γιατί  παρασύρθηκα από τα μπλογκ με το decoupage , είχα βλέπετε και μια κλίση προς την καλλιτεχνία και οι περισσότερες αναρτήσεις το αφορούν.
Παράπονα δεν έχω, έγινα μέλος μιας μεγάλης παρέας, που κάθε μέρα γίνεται και μεγαλύτερη. Επικοινωνώ μαζί σας - έφτασα αισίως τους 250 αναγνώστες - ανταλλάσσουμε ιδέες  απόψεις, συνταγές, τεχνικές. Λάθη εξακολουθώ και κάνω, προσπαθώ και τα διορθώνω. Και άμα βρω δυσκολία και εμπόδια καλώ την άμεσο δράση  επί των ηλεκτρονικών ,  την Μισιρλού  από το http://2handmadeart.blogspot.com/. Πρώτη στο να συντρέχει , να λύνει απορίες και να βοηθάει σε ότι έχει σχέση με την λειτουργία του μπλογκ και όχι μόνο. Αδελφή Τερέζα όνομα και πράγμα. Δεν λέει όχι σε κανέναν. Θα το έχετε διαπιστώσει και εσείς. Πάντα παρούσα.

 Επίσης θα έχετε διαπιστώσει ότι στην γειτονιά αυτόν τον καιρό κυκλοφορούν βραβεία. Φθινοπωρινά βραβεία. Έφτασαν και σε μένα . Δωρητές οι: Σκρουτζάκος  ,   elena  ,   helen gr , και Μαρία Ζ και τους ευχαριστώ. Πιθανόν να έχω πάρει και από αλλού και να μην το είδα, γι αυτό ας με συγχωρέσουν αν δεν έχω αναφέρει και άλλους δωρητές



Επειδή ήδη η ανάρτηση έγινε .....μεγάλης διάρκειας  και έχω και κάτι  τελευταίο- αλλά σημαντικό -  μετά από αυτό να σας πω, δεν θα γράψω 7 πράγματα που με χαρακτηρίζουν. Άλλωστε νομίζω ότι  βγαίνουν και περισσότερα από  επτά μέσα από αυτήν την ανάρτηση.
Σας κούρασα μεν , αλλά τελειώνω δε .
Ανακοινώνω λοιπόν ότι ,  όποιος αφήσει σχόλιο στην σημερινή ανάρτηση , θα λάβει αυτόματα μέρος στην κλήρωση που θα γίνει στις  2 Νοεμβρίου ( στα πρώτα γενέθλια του μπλογκ).
Το δώρο,  θα είναι ένα κουτί  για τσάι,  παρόμοιο με αυτό  το κουτί  και λέω παρόμοιο -γιατί τα χειροποίητα ποτέ δεν είναι ίδια- και  μέσα αντί για τσάι,  θα έχει   καρυδάκια .
Όποιος διαφωνεί να το δηλώσει, ή μάλλον να μην αφήσει σχόλιο. χαχαχαχα
Και μην φοβηθείτε που θα τηρήσω σιγή ...ιχθύος. Απλούστατα θα λείψω για μια εβδομάδα περίπου.
 


51 σχόλια:

  1. Τι γλυκια αναρτηση....γεματη ομορφες στιγμες και αναμνησεις!!!!(Σωσω σταματα να μου μιλας γιατι δε θα το τελειωσω το σχολιο !!!!!!!!!!)
    Αιντε να δουμε!!!!!!θα φαμε κανα καρυδακι????
    Δε το βλεπω με τις φιλες-κορακια που μου τα περνουν και τα μοιραζουν!!!!!
    Ευχομαι να ειμαι τυχερη σε αυτη την κληρωση!!!!..
    Τ ακους Χαρα??????????????
    φιλακια Χ1 MISIRLOU!!!(εγω περνω μερος στην κληρωση........μονο εγω...στη Μαρια δε θα πω τιποτα χιχιχιχι...εεεε δε θα μου φαει τα καρυδακι αη συγκατοικος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχομαι να τους χιλιασης τους αναγνώστες σου να εισαι πάντα ευτυχισμένη και να το δειχνεις μεσα απο τις δημιουργίες σου.¨Οσο για τα internetika προβλήματα σου αν αυτό σε παρηγορεί υπάρχουν και χερότερα...σαν την αφεντία μου ας πουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νάμαιαιαιαι πρώτη πρώτη!!!
    Το κουτί ή την κουρτίνα Νο2;;;;;;; Το κουτί, το κουτί!!!
    Πολύ ωραία ανάρτηση, καινούρια μου φίλη, με συγκίνησες που δεν είχες αναγνώστες γιατί δεν ήταν ορατό το blog(!), τι να πω κι' εγώ που ήταν ορατότατο και δεν είχα - θα μου πεις έκανα τα εγκαίνια κατακαλόκαιρο, η έξυπνη, τι περίμενα;
    Σου εύχομαι να μας χιλιάσεις και να είσαι πάντα καλά να μας δίνεις τα φώτα σου.
    Καλή Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοίτα να δεις...
    Μέχρι να τελειώσω το σχόλιο μου μπήκαν άλλες δύο - σφήνες!! Αμ' δε θα μου το φάτε το κουτί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γλυκιά η ανάρτησή σου! Πάντα διαβάζω τα γραφόμενά σου γιατί έχουν γραφτεί με αγάπη!
    Σου εύχομαι να τα χιλιάσει το μπλογκ σου! Και πάντα να γράφεις με το πολύ ιδιαίτερο προσωπικό σου στυλ που τόσο μου αρέσει!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να τα χιλιάσεις καλή μου!Και να διπλασιάσεις τους αναγνώστες σου, και να συνεχίζεις να μοιράζεσαι όμορφα πράγματα μαζί μας!να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωσώκα μου τι γλυκιά και ευαίσθητη ανάρτηση !!Με συγκινησες φιλενάδα μου!!!Είμαστε και συνομήλικες!Καλά με ρίχνεις 15 μέρες αλλά δεν το συζητώ!!!
    Μέσα από την αφήγησή σου αναγνώρισα τον εαυτό μου
    !! Τι αγωνία και αυτή!!Αλλά το πείσμα μεγάλο και τα καταφέραμε , όσο μπορούσαμε φυσικά.
    Να τους χιλιάσεις γλυκιά μου γρήγορα και να μας χαρίζεις τόσο τα όμορφα έργα σου όσο και τα υπέροχα κείμενά σου δοσμένα με ένα μοναδικό τρόπο!!!
    Εύχομαι υγεία και να γνωρίζεις πολλές πολλές "Χαρούλες" στη ζωή σου !!! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να χαίρεσαι το μπλοκάκι σου και γενικώς να σου πηγαίνουν όλα όπως τα ονειρεύεσαι. Κανείς μας δεν είναι μετρ στα τεχνικά. Όλοι ψάχνουμε και κάνουμε πατάτες ακόμη.Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι αναμνήσεις σου έφεραν στο νου μου αντίστοιχες δικές μου καταστάσεις - και πόσο αστείες φαίνονται όταν κοιτάς πίσω.
    Σου εύχομαι η παρουσία σου στο μπλογκοχωριό να είναι πάντα δημιουργική και ευφάνταστη.
    Δηλώνω υποψήφια για το γλυκό δώρο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχ! Αυτά τα καρυδάκια, που έψαχνα το μαγαζί να βρω τα καλουπάκια -ήταν και οι οδηγίες σου βλέπεις...σαφέστατες- και δεν το βρήκα ποτέ!
    Δε πειράζει όμως θα τα κερδίσει η Μισιρλού κι όλο κάποιο θα μου δώσει.

    Να έχεις δύναμη, κέφι και έμπνευση να σε διαβάζουμε για πολύ-πολύ ακόμα.

    Φιλί Παράκελσε.
    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι όμορφη ανάρτηση!! Να τα εκατοστήσει το μπλογκ σου και πάντα να μας κερνας όμορφες δημιουργίες και ξεχωριστές γευσεις!!
    Αφήνω βεβαια σχόλιο αλλά παρακαλώ να εξαιρεθώ της κλήρωσης αφού εγώ και δωρα έχω απο τα χεράκια σου και τα καρυδάκια σου έχω φάει... ΔΕν είναι σωστό για τους υπόλοιπους. Ασε που προσδοκώ κι άλλες μελλοντικές συναντήσεις...
    Φιλιά πολλά, αλήθεια για που το'βαλες πάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καρυδάκιαααααα????????? και χωρίς το κουτί τα έπαιρνα χα χα χα χα με είχες λιγουρέψει την προηγούμενη φορά!!! ΣΟυ αξίζουν τα βραβεία και νομίζω οτι λίγο ως πολύ πια ξέρουμε ο ένας τον άλλον (όσο το επιτρέπει το διαδίκτυο)

    Φιλιαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σωσώ...καταλαβαίνω τον αγώνα αλλά και την αμηχανία για τα σχόλια...κρύος ιδρώτας μ εκοψε να το στήσω...άσχετη ακόμα και τώρα... αλλά αγωνίστρια....τα σχόλια τα περιμένεις....γιατί είναι σαν να έχει κοπεί η γραμμή και εσύ συνεχίσεις να μιλάς.... Θα σου πω λοιπόν το εξής...τα κατάφερες σούπερ....και όντως έχεις ένα στύλ πολύ ιδιαίτερο....καλή συνέχεια στο ταξίδι ...με καλή παρέα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αχ τι ωραία η ανάρτησή σου!!!
    Να έχεις πολλούς αναγνώστες ακόμα...Συγχαρητήρια για τα βραβεία!!!!!!!Ευχαριστούμε πολύ για το δωράκι-όπως και για όλες τις πληροφορίες που μαθαίνουμε απο εσένα!!!Και μια απορία..το όνομά σου?!...δε το ξέρω εγώ!..χιχι!!Πολλά φιλιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ ωραία ανάρτηση!!!!
    Να είσαι καλά , να έχεις πολλούς αναγνώστες και πάντα καφάτη να δημιουργείς!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά παρακέλσο μου..μας έγραψες πολλά για να έχουμε να διαβάζουμε ως που να ξανάθεις...έτσι;; μπράβο παιδί μου προνοητική σε βρίσκω....χι..χι.. σε πειράζω γλυκιά μου..διαβάζοντας αυτά που έχεις γράψει βλέπω ότι δεν ειμαι μόνη μου ...έχω κι αλλες συμαθήτριες στο σχολείο που λεγεται ιντερενετ κουράγιο κορίτσια και θα την βγάλουμε την τάξη!!!! φιλάκια και σε περιμένουμεεεεε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΙΑ ΓΛΥΚΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΨΥΧΗ.ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΓΝΩΡ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ......ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...Α!!!!!!!!!ΕΓΩ ΜΩΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΡΥΔΑΚΙΑ ΕΤΡΕΞΑ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Υπέροχη ανάρτηση !!! Σου εύχομαι να χιλιάσεις τους αναγνώστες σου και να μας γράφεις πάντα τόσο ωραία λόγια !΄Οσο για τα προβλήματα στο ιντερνετ, λίγο-πολύ όλες νομίζω ψαχνόμαστε !! Φιλάκια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θέλω κι εγώ να δοκιμάσω τα καρυδάκια σου..Ελπίζω να είμαι τυχερή..όμορφη ανάρτηση και συγκινητική..Να τα εκατοστήσει το blogοσπιτάκι σου..Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κάπως ετσι ξεκινήσαμε όλοι!!Εγώ μάλιστα είμαι ακόμα στην αρχή!! Χαίρομαι όμως όταν υπάρχουν αξιόλογοι ανθρωποι που θέλουν να σε βοηθήσουν να συνεχίσεις. Πέφτουμε, αλλά όταν στηρίζεσαι σε κάποιον το πέσιμο δεν αφήνει σημάδι.......Καλή δημιουργική συνέχεια, να τα χιλιάσεις, και πάντα με υγεία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιατί καλέ με εκθέτεις έτσι ανερυθρίαστα και άδικα; Σε γλυκό εμφανίστηκα;
    λιγωμένη,άκου λιγωμένη! ακόμα η Μισιρλού μου φωνάζει οτι μοίρασα τα καρυδάκια σε γνωστές κι άγνωστες και δεν έφαγε παρά ένα!
    Στα κεντήματα και στα βιβλία του Δημοτικού που λυσσαξες να εκθέτεις για να υπολογίζουμε χρονια, έκανα την επίσημη πρώτη ως ντεμπυταντ (γελάς γαλλικού) Αυτά που είναι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι(όπως εγω που δε τα πρόλαβα)
    Θυμάμαι που κάτι ανάλογο έγραψα με την Ελένη (χωρίς πρόγραμμα) και επενέβης να πάμε να τα πούμε στα σπιτια μας και λέω “έχει γούστο να παρεξηγήθηκε!” Και τότε σου έστειλα το πρώτο μέιλ συγχώρεσης!Πού να ξερα οτι είσαι πιο μουρλοκομείο απο μένα(που λέει ο λόγος)
    Οσο για την έκπληξη...αυτό κι αν ήταν! “Είσαι η Χαρά;” καλά πυγολαμπίδα είμαι αναρωτήθηκα; πως με κατάλαβε η άγνωστη; “Με ποιά μιλούσες χθες βράδυυυ;;;” πετάει το μελάνι της η ...σουπιά! Εμ τι τυχαία την έβγαλα νομίζετε; Κι έτσι σαν τα καρυδάκια με αυτή τη θεϊκή κρέμα ανάμεσα... κολλήσαμε! Κι όχι τίποτ άλλο νάχω και κρεββατομουρμούρα απο τον Παναγιωτάκη που δε θέλει να με μοιράζεται!Mετά τον Κομνηνό και το Γιαννακά (Ξέρεις πόσες φιλίες χάλασαν γι αυτούς τους δυό;)να μείνω με τον Παναγιωτάκη;ούτε ο θεός δεν το θέλει αυτό!χαχαχα
    Μπορεί εγω να κολλάω με όλους όπως λες,αλλά όποιος δεν σε ξέρει χάνει...θα του λυνες απορίες ιατρικές...ουυυυυυυυυυυυυ!χαχαχα
    Αμολάς το μελάνι σαν τη σουπιά και την “κάνεις”, το βιτριολλικό σου χιούμορ το λατρεύω, γι αυτό ανέχομαι και τα ιατρικά που μισώ.
    Να μας χιλιάσεις λοιπόν, με πολλά πολλά βραβεία, ψαγμένες αναρτήσεις και πετυχημένα στοχευμένες απαντήσεις,όσο για μένα...θ αντέξω μία βδομάδα ;...και τις απαιτήσεις του... Παναγιωτάκη; Μισή θα με βρείς που θα γυρίσεις (άντε ανάρτηση κόντεψα να κάνω)
    Μην αργήσεις ...έρχονται και Χριστούγεννα!!!
    Φιλιά Φιλενάδα και μην αλλάξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλημέρα και χρόνια πολλά και δημιουργικά για το μπλογκ σου. Κι εγώ χαίρομαι που σε γνώρισα και μου κρατάς συντροφιά με τα ευαίσθητα και όμορφα γραπτά σου και τις κουζινοδοκιμές σου.
    Να είσαι καλά και χαρούμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. να συνεχισεις ετσι ωραια και να κανεις ακομα περισσοτερους φιλους μεσα απο το μπλογκ σου.Φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Με το καλο να ρθουν τα ... γενεθλιακια σου!
    Χρονια πολλα και καλα και δηλιουργηκα προκαταβολικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτήν την μουντή βροχερή Κυριακή διάβασα την ανάρτηση σου και με ζέστανε. Πολύ γλυκειές αναμνήσεις ενός χρόνου. Να τα εκατοστήσει το μπλογκ και να χιλιάσεις τους αναγνώστες. Πάντα τόσο όμορφες αναρτήσεις σου εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σωσώ μου, να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου, και να είσαι έτσι πάντα, και να μας χαρίζεις τόσο όμορφες αναρτήσεις! Γέλασα με την ψυχή μου διαβάζοντας για τα παιδάκια που κατοικούν στα μπλογκ- ο- σπιτάκια και απόλαυσα όλη σου την ανάρτηση! Χαίρομαι που βρισκόμαστε στην ίδια μπλογκ- ο- γειτονιά και κάνουμε η μια επίσκεψη στο σπιτάκι της άλλης. Ελπίζω κι εύχομαι, μια που έχουμε και κοινή φίλη τη Ζακυθινιά, να βρεθούμε κάποτε κι από κοντά! Καλά να πας και καλά να μας γυρίσεις! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κάντε στην άκρη όλες κορίτσια το γλυκό είναι δικό μου!!!!! Ααααα!!! Να μας χιλιάσεις!!! Να δημιουργείς πάντα κι εμείς να θαυμάζουμε και να σχολιάζουμε, τρώγοντας γλυκάκια και πίνοντας λικεράκια!!! Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι γλυκό post! Και τι υπέροχα καρυδάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πολύ όμορφα καταθέτεις την εμπειρία σου από το blogging,κάπως έτσι αρχίσαμε-νομίζω-όλες.
    Είναι υπέροχο,που το μοιράστηκες μαζί μας.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πολυ μου άρεσε η ανάρτησή σου και βλέπω νέο ντεσέν ιστολογίου; Θέλω κι εγώ γλυκό!!!!!! Πολλά φιλιά και την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αχ κι εγώ μόλις σε βράβευσα!!! Πέτυχα όμως και κλήρωση!!! Γιούχου! Εγώ με τα καρυδάκια δεν έχω κανένα πρόβλημα!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλέ!!! Είχες κρυφό το μπλογκ κατά λάθος; Χαχα! Σόρυ, γελάω! Μα είπα κι εγώ...Κανένας επισκέπτης! Οι συνταγές οι παλιές μου είχαν ξεφύγει. Τα γλυφιτζούρια όμως μου έκαναν κλικ! :-) Χρόνια πολλά στο μπλογκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Και σύντομα 1000 αναγνώστες, πολλές αναρτήσεις κι ακόμα περισσότερες φιλίες!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εκτός από την όμορφη ανάρτηση ήθελα να σου πω ότι μου αρέσει πολύ έτσι όπως έχεις στολίσει το μπλοκ σου.
    Επίσης σου εύχομαι να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αγαπητή μου Σωσώ καλησπέρα
    Για τον ένα χρόνο της υπέροχης παρουσίας σου στο μπλοκοχώρο θερμά συγχαρητήρια.
    Εύχομαι πάντα τέτοια ωραία, όμορφα και απολαυστικά
    Νάσαι ππαντα καλά
    Ντένης Κονταρίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Χρόνια σας πολλά :)
    Υπέροχη γραφή κι ατμόσφαιρα...!!
    Να είσαι καλά και να ...μας γράφεις (κι άλλα τέτοια) :)))
    Φιλιά
    καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΩΣΩ ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΛΕ ΜΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΝΑ ΓΛΥΚΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΖΑΡΓΑΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΜΠΕΤΤΥ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ!
    ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ! ΚΑΛΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο..... ΣΟΥΤ! ΠΙΠΕΡΙ!
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τι υπέροχη ανάρτηση...μάθαμε περισσότερα από 7 πράγματα για σένα είναι αλήθεια. Να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου και να κάνεις φιλίες όμορφες και πάντα να είσαι δημιουργική... Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Να τα χιλιάσει το σπιτάκι σου καθώς και οι αναγνώστες σου!!! Πάντα με υπέροχες αναρτήσεις σαν κι αυτήν!! Φιλιά και καλό ΣΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Eπειδή εγώ είμαι από τις λίγες τυχερές που έχουν δοκιμάσει τα εκπληκτικά καρυδάκια σου, είπα να μη λάβω μέρος στην κλήρωση και να έχουν οι άλλοι περισσότερες ευκαιρίες να τα δοκιμάσουν... Όμως τελικά δεν άντεξα!!!
    Πέρασα να σου ευχηθώ κι από δω, αν και τα είπαμε κι από κοντά...
    Να τα χιλιάσει το blogoσπιτάκι σου κι εσύ να είσαι πάντα καλά να μας γλυκαίνεις και να μας ομορφαίνεις τις μέρες με τις δημιουργίες σου!!!
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πέρασα κι εγώ να σου πω ότι σου έχω βραβείο,πέρνα απο το μπλογκ μου για τη παραλαβή και καθηλώθηκα απο την ανάρτηση σου,μας συγκίνησες και μας γλύκανες πολύ!Δε με νοιάζει η κλήρωση αλλά ένα εκμέκ απο τα χεράκια σου το λιμπίστικα τώρα!χαχαΝα είσαι πάντα έτσι αυθεντική και να τα λες έξω απο τα δόντια!Φιλιά!!Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τι καρυδάκια και τι εκμέκ ακούω και δε βλέπω, άντε δεν πειράζει.
    Για ένα χρόνο τα κατάφερες άριστα, μπράβο σου και φαντάζομαι τι θα κάνεις το 2030 που θα βγει και η Ελλάδα στις αγορές...
    Happy Birthday επί το ελληνικότερον...

    to alataki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΑΦΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ , ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ , ΓΥΡΙΣΕΣ!!!!!!!!
    ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!!!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ Η ΜΙΣΙΣΡΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!!!!!!!!
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΗΚΑΤΕ!!!!!!!
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Πολύ γλυκιά αναρτηση γεμάτη ευαισθησία. Να είσαι καλά, να χιλιάσεις τους αναγνώστες σου και να βρισκόμαστε σε αυτή την γειτονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΖΗΛΕΨΑ....
    ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!
    Η ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ!!!!
    ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Είσαι καταπληκτική στον γραπτό λόγο...δεν έχω διαβάσει πολλές αναρτήσεις σου... γιατί είμαι "ψάρι" στην μπλοκοπαρέα σας, αλλά αυτές που διάβασα ήταν όλες τόσο ευχάριστες και ευκολοδιάβαστες όσο δεν λέγετε! Μπράβο σου και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ωραια αναρτηση!!!!αν δεν ταιριαζατε με την Χαρα δεν θα συμπεθεριαζατε
    εσυ ειχες κρυφο στην αρχη το μπλογκ εμενα μου το εκρυψε χωρις να το ξερω ο μπλογκερ τωρα μετα απο 1,5 χρόνο
    η αμεση δραση η Μισσιρλου μας ειναι παντα προθυμη να βοηθησει και ειναι και πολυ καλη δασκαλα
    να χιλιασεις τους αναγνωστες σου και να εχεις το μπλογκ σου για πολλα πολλα χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Χρονια πολλα για το μπλογκ,να τα χιλιασεις και να μας κανεις παρεα για πολλα χρονια ακομα!εγω πειραζει που δεν εχω μπλογκ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Εγω δεν εχω μπλογκ και θεωρω απιθανο να αποκτησω!
    Οι γνωσεις μου περιοριζονται στο να γραφω σχολια σε ιστολογια οταν κατι μου κεντριζει το ενδιαφερον!Νομιζω οτι οποια δασκαλα και να με αναλαβει ειμαι ανεπιδεκτη!Επειδη στις 2 Νοεμβριου
    εχει γενεθλια και η δευτερη μου κορη θεωρησα την ημερομηνια σημαντικη για να στειλω τις ευχες μου στο ωραιοτατο μπλογκ σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. πολυ ομορφα γραφεις εχεις ταλεντο σαυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή