Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

Ένα άλλο παζάρι, Πειραιώτικο αυτή την φορά.


Λέγομαι Κάτια Περιστεράκη και ασχολούμαι ερασιτεχνικά με διάφορες κατασκευές, ως επί το πλείστον σκουριές και ό,τι βγάζει η θάλασσα. Κάπως έτσι γνώρισα και την δική σας δραστηριότητα μέσα από το Διαδίκτυο. 
Στην ιστοσελίδα σας απευθύνομαι ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πειραιά. 
Στο σχολείο μας φοιτούν 56 παιδιά ( τα περισσότερα στο φάσμα του αυτισμού και της νοητικής υστέρησης) από οικόγένειες με περιορισμένους πόρους, ενώ κάποιες από αυτές, μάλιστα, ζουν στα όρια της ανέχειας, τρεφόμενες από συσσίτια.
Ο Σύλλογος, στο πλαίσιο της ανάπτυξης δεσμών αλληλεγγύης στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, δεν περιορίζεται στον απλό ρόλο του διαμεσολαβητή μεταξύ γονέων και Πολιτείας, αλλά προσπαθεί να συμπαρασταθεί στις ιδιαίτερα δοκιμαζόμενες εφέτος οικογένειες με κάθε τρόπο. 
Με στόχο να βοηθηθούν όσο το δυνατό περισσότεροι άνθρωποι και, ιδιαίτερα, παιδιά ΑΜΕΑ που έχουν ανάγκη, θα ήθελα να σας παρακαλέσω αν μπορείτε να μας προσφέρετε μικρές κατασκευές, οι οποίες θα διατεθούν στις 13 και 14 Δεκεμβρίου, στο μπαζάρ που οργανώνουμε στο χώρο του σχολείου μας, με σκοπό την ενίσχυση των πενιχρών οικονομικών του Συλλόγου. 
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συνεργασία και παραμένω στη διάθεσή σας.

Αυτό είναι  mail που μου έστειλε η   Ρένα   και μου ανέθεσε να βρω την διεύθυνση του σχολείου γιατί  εκείνη δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την ηλεκτρονική διεύθυνση , που της είχε στείλει η κυρία Περιστεράκη.
Βρήκα την διευθύνση του σχολείου , μου έδωσαν το τηλέφωνο της κυρίας Περιστεράκη.
Μίλησα μαζί της και μου είπε ότι για πρώτη φορά διοργανώνεται παζάρι στο σχολείο μαζί  με μια παράσταση .
Νομίζω ότι προλαβαίνουμε να στείλουμε κάποια κατασκευή μας και σε αυτό το παζάρι .
Και αν δεν μπορούν οι μακρινές μπλόγκερς .........υπάρχουν αρκετές κοντινές .......και ακόμη πιο κοντινές .........τις  Πειραιώτισσες εννοώ.

Η διεύθυνση που μπορείτε να στείλετε τις κατασκευές σας είναι:

1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πειραιά
Για τον σύλλογο γονέων
ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ  95
18542
ΠΕΙΡΑΙΑΣ