Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013

Οι δύο εκδοχές μιας ........ καθυστέρησης.

Πως περνάνε οι ώρες, οι ημέρες, οι μήνες........
Έρχεται ημέρα που λέω ότι και άλλες τόσες ώρες να είχε, δεν θα μου έφταναν........
Πότε ήταν αρχή του χρόνου και πότε φτάσαμε στο τέλος του.........
Λίγο πριν φύγει ο παλιός ο χρόνος ,μετά από ένα μήνα και κάτι ήμερες  από την τελευταία μου ανάρτηση, κατάφερα να κρατήσω και να υλοποιήσω την υπόσχεσή μου  για  την ....μαμούθ ανάρτηση.

Εμ τι, έτσι θα σας άφηνα χρονιάρες μέρες;
Θα αρχίσετε από παραμονή Χριστουγέννων και θα τελειώσετε παραμονή .....Πρωτοχρονιάς.

Λάβετε θέσεις και η ανάρτηση ......ξεκινάει με λόγια πρώτα και μετά με εικόνες .

Οι δύο εκδοχές μιάς .....καθυστέρησης :

Εκδοχή .......... πρώτη :

Ο blogger που πολλά κόλπα κάνει , και κατά καιρούς μας ταλαιπωρεί ,δεν με άφηνε να μπω στον πίνακα ελέγχου.
Προσπαθούσα να βρω τον λόγο και την αιτία αλλά........  τίποτα.

Άρχισα τις .....αλχημείες .
Τότε σκέφτηκα ότι - όταν έφτιαχνα το blog - καλά έκανα και πρόσθεσα κάτω από τον τίτλο ......''αλχημείες  στην κουζίνα και όχι μόνο '' .......γιατί αν δεν το ξέρετε , το blog το ξεκίνησα για blog μαγειρικής  άσχετα αν κατέληξε .....όπως κατέληξε .

Κάποια φορά λοιπόν που βρήκα τον blogger  στις καλές του ......τον ξεγέλασα και έκανα μια ανάρτηση .
Κάποια άλλη φορά ....δια της πλαγίας οδού έκανα μια ανάρτηση μόνο με λόγια .

Και κάποια άλλη φορά .....ξύπνησα και κατάλαβα ότι λόγω εποχής και κυκλοφορίας πολλών μικροβίων ο υπολογιστής είχε αρπάξει ......ιούς .

Μου είπαν ότι , όταν μας στέλνουν μια διεύθυνση και μας παραπέμπουν  να δούμε κάτι, δεν πρέπει να πατάμε απ΄ευθείας επάνω της γιατί μπορεί να κολλήσουμε ιό - έστω κι αν προέρχεται από γνωστό άτομο, ακόμη και οι παραπομπές που βάζουμε στις αναρτήσεις μας για φιλικά blogs - αλλά  να την αντιγράφουμε και να την βάζουμε στο google που έχει ισχυρή ...... αντιβίωση .
Δεν ξέρω αν το διατύπωσα σωστά , ούτε παίρνω όρκο ότι ισχύει αυτό,  αλλά κάπως έτσι μου το είπαν και κάπως έτσι σάς το μεταφέρω.

Υπήρξαν λοιπόν κάποια εμπόδια στην ανάρρωση του ......ασθενούς .
Η πρώτη αντιβίωση έπιασε κάάάάάποια .....μικρόβια και χρειάστηκε να .....χορηγηθεί και δεύτερη αντιβίωση για να  ......καταπολεμηθούν τελείως γιατί αντιστέκονταν σθεναρά και δεν άφηναν τον ασθενή  να .....συνέλθει.
Όλο αυτόν τον καιρό της .......ασθενείας , εγώ δούλευα όποτε μπορούσα και - ως συνήθως - φωτογράφιζα τα ......έργα μου χωρίς να τα αποθηκεύω στον υπολογιστή  γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν τον πλησίαζα  πολύ .....φοβούμενη μην ............κολλήσω , μέχρι που γέμισε η μνήμη της φωτογραφικής μηχανής και όταν έφτασε η στιγμή  της ξανασύσφιξης της σχέσης μας  - με τον υπολογιστή εννοώ -και επιχείρησα να περάσω τις φωτογραφίες για να τις επεξεργαστώ και να τις ανεβάσω στην ανάρτηση , διαπίστωσα ότι ταυτόχρονα με την ίαση χάθηκε και το πρόγραμμα που μετέφερε τις φωτογραφίες από την φωτογραφική μηχανή στον υπολογιστή.
Και φτάσαμε λοιπόν αισίως παραμονές Χριστουγέννων με ένα σπίτι που θέλει να συγυριστεί γιορτινά  και να μοσχοβολήσει από την μυρωδιά των μελομακάρονων και των κουραμπιέδων και να πρέπει να γίνει μεταφορά ,επεξεργασία , ξεδιάλεγμα , σμίκρυνση και ότι άλλο χρειάζεται για να ανέβουν οι φωτογραφίες σε μια ανάρτηση.

Εκδοχή ......... δεύτερη : 

Τίποτα από ότι έγραψα πιο πάνω δεν είναι αλήθεια.
Η αιτία που άργησα να κάνω την  ανάρτηση είναι άλλη.
Τι ιοί και τι μικρόβια .....
Εκδρομή ήμουν......
Που;
Χο χο χο ..... στον Αρκτικό κύκλο ...... στην Φιλανδία ...... στην Λαπωνία ..... στο Ροβανιέμι ..... στο σπίτι  ή καλύτερα στο εργαστήριο του Αη - Βασίλη.
Να σας πω πώς έγινε.......
Έλαβα ένα γράμμα  , πριν δυο μήνες  περίπου , με μια ιδιόχειρη πρόσκληση -παράκληση να πάω να τον βοηθήσω στην κατασκευή των δώρων γιατί οι βοηθοί του αποφάσισαν να απεργήσουν επειδή  - λόγω κρίσης - μειώθηκε αρκετά έως εξαφανίστηκε η .....αμοιβή τους .
Και ξέρετε ποιά ήταν η αμοιβή τους ;
Ο Άη - Βασίλης τους έπαιρνε μαζί του το βράδυ που μοίραζε τα δώρα.
Όλοι μαζί πάνω στο έλκηθρο.
Ναι, ναι ........  αλήθεια σας λέω , δεν είναι παραμύθια ............χωρούσαν όλοι πάνω στο έλκηθρο .
Και από την βόλτα τους στα σπίτια των ανθρώπων εισέπρατταν την χαρά.......... την αγάπη......... την ζεστασιά ......... την αισιοδοξία.......... την ομόνοια.........το χαμόγελο.......

Ανασκουμπωθήκαμε λοιπόν και  οι δυο και φτιάξαμε......

Στολίδια από CD'S
Έχει και η Λαπωνία ....δένδρα-μοντέλα
 Ρόδια για την καλή χρονιά ............

Φυσικά .......μπουκάλια.......Και άλλα μπουκάλια......Και πάλι μπουκάλια.......
Κλέψαμε και μια ιδέα αλλά και πόζες από μια μπλογκοφιλενάδα, αλλά ήταν για καλό σκοπό και θα μας συγχωρέσει........ελπίζω .
Βαζάκια με Χριστουγεννιάτικο τσάι .....ελληνικά το λέμε ......Christmas tea !!!!


 Όλα αυτά τα φτιάχναμε δουλεύοντας από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα ,με μια μικρή διακοπή το μεσημέρι για φαγητό, που μάς μαγείρευε η.....Αη- Βασίλαινα.
Και μετά....καθισμένες κοντά στο τζάκι .δίπλα δίπλα εγώ και η μελιστάλαχτη και γλυκιά Αη - Βασίλαινα ....πλέκαμε ......πλέκαμε......
Τι πλέξαμε;
Αρχίσαμε από τα κλασσικά.....
 και συνεχίσαμε με τα πιο ....μοντέρνα.....
και καταλήξαμε  με ......Τι είναι ;;;;;;

Σ κ ο υ φ ά κ ι α , πολλά σκουφάκια ...
Χα χα .......όχι δεν έχουμε....... Πάσχα ,αλλά τα σκουφάκια ήταν στα μέτρα των αυγών, γι αυτό κάναμε τα αυγά ....μοντέλα.

 που τα ....σετάραμε με ......

Δίκιο είχαν οι βοηθοί του Άη- Βασίλη .......
Και εσείς ότι κι αν μου πείτε , έχετε δίκιο....
Άλλωστε το ομολογώ και η ίδια.
Είμαι μία .....απεργοσπάστρια......
 .......... αλλά επειδή δεν πρέπει να αφήνουμε την απογοήτευση να μας κυριεύσει αποφάσισα να τον βοηθήσω  , για κρατηθεί η σπίθα της ελπίδας άσβεστη.

Μετά από ένα μήνα και κάτι ήμερες , κατάφερα να κρατήσω και να υλοποιήσω την υπόσχεσή μου  για  την ....μαμούθ ανάρτηση.
Γιατί άργησα να την κάνω ; Πιστέψτε όποια από τις ....εκδοχες θέλετε .
Πάντως σας διαβεβαιώνω ότι και οι δύο ισχύουν.

ΧΟ ΧΟ ΧΟ !!!!!!!!!!!!!!!!

Καλές γιορτές να έχουμε, με υγεία .

35 σχόλια:

 1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΩΣΩΣ ΜΟΥ!!!!!!
  ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ!!!!
  ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!!
  ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλεεεεεεεεεεε στασ!!!!!!ειπαμε να βρεις χρονο να παλουκωθεις να καμεις καμμια αναρτηση αλλα εσυ ανεβασες την οδυσσεια και την ιλιαδα μαζι!!!!!θα την δω με διαλειμματα .......
  Εχεις φτιαξει τοοοοσα...και ειναι ολα ωραια,τα ατιμα!
  με λιγα λογια...θα επανελθω χαχαχαα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ειπαμε και σχολικα κατΕρτησμενος!αμ πως!χαχαχα (απ τις πολλες φορες που το γραφω θα ξεχασω το σωστο χαχαχαα)

   Διαγραφή
 3. Δεν έχω κανέναν ενδοιασμό να μη τις πιστέψω και τις δυο,γιατί και οι δυο είναι τόσο πειστικές, οταν μιλάμε για σένα!
  Τώρα οτι κρατάς τις υποσχέσεις σου είναι πάλι κάτι παραπάνω απο σίγουρο,όπως οτι μας αποζημίωσες με την ανάρτηση Μπεν Χουρ.
  Τέτοια υπερπαραγωγή;;;φαντάσου να σου έφταναν κι οι ώρες και να μην υπήρχαν εγγενή προβλήματα...
  ΟΛΑ ένα κι ένα!!!αντάξια μιας Σωσούς
  ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Σωσώκα μου με τα ωραία σου κι εύχομαι τα τσαλίμια του μπλογκερ να μην μας εμποδίσουν να σ απολαμβάνουμε συχνά το 2014...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σωσώ μου επιτέλους!!! Το παραδέχτηκες πως είσαι ξωτικό!!! Το 'ξερα... δηλαδή, πάντα το υποπτευόμουν. Έτσι εξηγούνται όλα...χαχαχα... Είσαι ένα μικρό χαριτωμένο ξωτικό του Αη Βασίλη!!! Την άλλη εκδοχή ούτε που την λαμβάνω υπόψιν μου... αν και σκέφτομαι με τόση δουλειά που έκανες μήπως βρε κορίτσι μου να'παιρνες ως ανταμοιβή ένα καινούριο λαπτοπ!!! Λέω, μπας και ησυχάσεις κι εσύ από τις ιώσεις και σ'έχουμε κι εμείς πιο συχνά συντροφιά. Να σε ρωτήσω και κάτι... η Αη Βασίλαινα είναι έτσι χοντρή σαν τον Άγιο; Δώσε καμιά πληροφορία να ξέρουμε... Όλα πανέμορφα Σωσώκα μου. Κλέβουν την παράσταση τα παγοπέδιλα...απίθανη λεπτομέρεια λέμε!!! Το δε λυπημένο αυγουλάκι... μου σπάραξε την καρδιά...χαχαχα... Καλά Χριστούγεννα να 'χετε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΑΡΊΑ, δύο είναι τα ..λυπημένα αυγουλάκια....πως τα προσπερνάς;
   θα.. ερθω στη σειρά μου...

   Διαγραφή
  2. Ένα είναι με δυο σκουφιά...χαχα... Παραπλάνηση Σωσούς...

   Διαγραφή
 5. ΑΑΑαααααααχ! πόσα θες να μας τρελάνεις! όλα όμορφα είναι,,,,κι εγώ που νόμιζα πως μόνο εγώ είχα πρόβλημα .....αλλά το βλήμα είναι τελικά ο μπλόκερ! καλά Χριστούγεννα γλυκιά μου και ευλογημένα.....φιλάκια πολλά....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Eγώ πάλι η αφελής, είχα αρχίσει να πιστεύω τη δεύτερη εκδοχή....λέω, δεν είναι απίθανο....ο συνταξιούχος της να της είχε τάξει ένα μακρινό ταξίδι και τώρα που τους βόλευε πήγανε.....και μάλιστα λόγω χειμώνα τράβηξαν βόρεια για να ταιριάξει με τις γιορτές...μετά κατάλαβα ότι μας την έφερες κανονικά. Για την παραγωγή δεν έχω λόγια όπως καταλαβαίνεις.....σκέτο εργοστάσιο παραγωγής.....Καλά Χριστούγεννα και πολλά φιλιά....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τι ιούς και παραμύθια μας λες; Εννοείται πως μόνο τη δευτερη εκδοχή πιστεύουμε! Υπάρχουν και τα πειστήρια!
  μου αρεσουν ΟΛΑ, κι όταν λέμε ΟΛΑ, εννοούμε ΟΛΑ!!!
  Μ όνο θέλω να ζητήσω την άλλη φορά να με πάρεις μαζί κι εμένα, θα κάνω ότι μου λέτε και θα είμαι καλό παιδί για όλο το χρόνο!
  Φιλιά πολλά, Καλά Χριστούγεννα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Σωσώ μου καλησπέρα και χρόνια σου πολλά.
  Ο καταπληκτικός τρόπος που απλώνεις τις δύο εκδοχές της απουσίας σου, στ΄αλήθεια είναι υπέροχος. Να τις πιστέψω και τις δυό;;; Προτιμώ τη δεύτερη. Τόσο όμορφη.
  Για τα έργα σου τι να πω. Μια υπερπαραγωγή από πανέμορφα αντικείμενα. Ποιό να πρωτοθαυμάσω. Θα αρχίσω να σου στέλνω μπουκάλια. Πάρα πολλά εδώ.
  Νάσαι καλά. Χαρούμενα Χριστούγεννα κι΄ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. καλωσόρισες..απόλαυσα πολύ αυτή την ανάρτηση , από την αρχή ως το τελος...όλα λόγια κείμενο και φωτογραφίες....
  πολύ όμορφα όλα όσα φτιάξατε
  προτιμώ να κρατήσω τη δεύτερη εκδοχή :)
  ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ..Να περάσετε όμορφα άυριο με τους δικούς σας, υγεία αγάπη και ότι επιθυμείτε...η γέννηση του Χριστού μας να φέρει αγάπη στις καρδιές όλων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Χο..χο..χο... αυτό έπρεπε να γραψεις απο την αρχή....χι.χι.χι να πάει η ψυχή μας στον τόπο της... Παρακέλσο μου....(μου έλειψε να το γράφω αυτό το ονομα..χι.χι.) Τι Αγιο Βασίλη και εργαστήρια μας λές εσύ ξεπέρασες ακόμα και σαν βοηθός του και τον ίδιο.. τον Αγιο μεγαλη η χάρη του..χι.χι.μια απορία έχω... που βρήκες τις ώρες... με αυτά και με εκείνα ... να κανεις υπερπαραγωγες.. μου λές;; ολα πανέμοτφα ειναι κορίτσια και αν τα δείτε και απο κοντα .. ειναι ακόμα πιο ομορφα. και τα σκουφοαυγουλάκια αλλά αυτά που κλεβουν την παρασταση ειναι τα παγοπέδιλα.... ααααα Παρακελσο μου είπα κλέβουν και σου λέω οτι έκλεψα και απο σένα τον Χριστουγεννιάτικο φιογκο..χι.χιχ. να περασεις όμορφα και χαρουμενα τις γιορτινες σου μερες.. φιλώ σε και του χρόνου να είσαι καλα .. χωρίς προβλήματα λαπιτόπι και γενικώς ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Έτσι χρυσοχέρα να είσαι κι όλο το χρόνο που έρχεται!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Φυσικά και πιστεύουμε τη δεύτερη εκδοχή αφού φαίνεται ότι δούλεψες πάρα πολύ !!!!!!!!!!!!Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη και πολλά πολλά φιλιά!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Φιλενάδα μου, καλές γιορτές με αγάπη απο μας.
  Τρελάθηκα με τα βαζάκια σου, όλα τα βαζάκια, τα σκουφάκια και τα πατίνια!!!! Πολύ όμορφα!!!

  Φιλιά απο Ισπανία.

  Βερόνικα

  ΑπάντησηΔιαγραφή


 14. Χρόνια πολλά, καλές γιορτές να περάσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Χρονια πολλα εμπνευσμενη,δημιουργικη,πολυπαραγωγικοτατη,αγαπημενη Σωσωκα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Μα σκουφάκια με μοντέλα τα αυγά ??????
  Και χιονοπέδιλα ?
  Και όλα, μα όλα τόσο όμορφα και πρωτότυπα !
  Τι σου είναι λοιπόν αυτή η Αη - Βασίλαινα, χρυσοχέρα!
  Δεν λέω και εσύ βέβαια....
  Πολλές πολλές πολλές ευχές σου στέλνω !!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Love
  x
  x
  xx
  xxx
  xxxx
  xxxxxx
  xxxxxxxx
  x
  x
  x

  ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΠΕΙΕΣ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΩΤΟ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά, Σωσώ μου!
  Υγεία, αγάπη, χαρά και κάθε καλό!
  Και του χρόνου με υγεία και πολλές δημιουργίες!
  Φιλάκια πολλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Χρόνια πολλά! Είσαι καταπληκτική! Πρώτη μου βόλτα στο σπιτάκι σου και ενθουσιάστηκα! Τι όμορφα πράγματα φτιάχνουν τα χεράκια σου! Λάτρεψα τα μπουκάλια και τα μοντέρνα πλεχτά κολιέ σου. Αλλά και τα χριστουγεννιάτικα cd σου μου φάνηκαν απλά και βατά για μένα. Μήπως είναι εύκολο να με κατευθύνεις και μένα με οδηγίες γι' αυτές τις κατασκευές που σου ανέφερα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανάρτηση που δεν έχει τέλος...... Καλέ για να την απολαύσω μπήκα έως και 3 φορές ,ανάμεσα φυσικά από τις δικές μου ατελείωτες δουλειές.Τώρα είμαι μόνη όλη η *πελατεία μου* από κατασκήνωσε μαζί μας για 4 ονειρεμένες μέρες έφυγε για Θεσ/νίκη .Κάθε σου εικόνα σκέτη απόλαυση ,χρώματα, σχέδια ,υπέροχη δουλειά, όμορφα πλεγμένα σε 'ένα πανέμορφο αποτέλεσμα .εγώ θέλω να πιστεύω και στις δύο εκδοχές γιατί μου αρέσουν και οι δύο .Εξ άλλου μου αρέσει να κάνω βόλτες στην γειτονιά σου και να μπαίνω στο φιλόξενο σπιτάκι σου!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ υγεία, ευτυχία και πολλές χαρές με την Νέα Χρονιά ,εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στην μητέρα
  σου!!!Φιλάκια γιορτινά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. χρονια πολλα πολλα πολλαααααααααα..........ολα απιθανα......εμειναν τα ματια μου στα πρωτα στολιδια.....στα φανατστικα μπουκαλακια του αναψυκτικου.........εγιναν ονειροοοοοοοοο..........και φυσικα στα σκουφακια των αυγων..........χαχαχχααχαχα..........και του χρονου......αααααααααααααα και τα πον πον μπορουν ανετα να μπουν στη λιστα με ιδεες για ευκολες καρτες για παιδια..........ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! απο τις δύο εκδοχές, κρατώ ως αληθή την δεύτερη, αλλά σ΄ ευχαριστώ για τις συμβουλές της πρώτης.
  εύχομαι απο καρδιάς τον καινούργιο χρόνο να κρατήσεις στην καρδιά σου μόνο ότι εισέπραττες μαζι με τον ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ, επισκεπτόμενη τα σπίτια και τις καρδιές των ανθρώπων! άξιος ο μισθός σου!(μεταφορικα).καλη χρονια!!!με υγεία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Με ένα χαμόγελο ναααα, χαραγμένο από την αρχή μέχρι το τέλος της μαμούθ ανάρτησης, μιας ανάρτησης που τα έχει όλα!! Κρατώ κι εγώ την δεύτερη εκδοχή, μιας και οι φωτογραφίες αποτελούν αδιάσειστα στοιχεία !! Την επόμενη φορά, να με έχεις υπόψη σου !! Δέχομαι νάμια ακόμη και βοηθός του βοηθού του Αι-Βασίλη!!!! χαχαχα!! Είναι υπέροχα ΟΛΑ, Σωσώ!! Και του χρόνου να'σαι καλά!
  Το 2014 να φέρει ό,τι ξέχασε το 2013!! Πολλά φιλιά!!
  Χαρούμενη Πρωτοχρονιά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Κι εγώ που ήμουν?? Μου φαίνεται απίστευτο που δεν είχα πάρει χαμπάρι την μαμούθ ανάρτησή σου Σωσώ μου!!! Είμαι ασυγχώρητη!!! Όλα όσα έφτιαξες αυτόν τον καιρό είναι πανέμορφα!!!!
  Καλή χρονιά, σου εύχομαι, με υγεία, αγάπη και χαρά για σένα και τους αγαπημένους σου!
  Φιλάκια πολλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Η καινούργια χρονιά μπήκε....και μόλις κάνει τα πρώτα της βήματα...κι αν όχι τώρα στην αρχή αν δεν έρθω για ευχές πότε θα έρθω ..να μου πεις;; έ;;χι.χιχ. να σου φέρει πολύ υγεία... πολύ αγάπη... και πολλά
  χαμόγελα ..στα δύσκολα.. Σωσώ μου... φιλώσε..!! ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Υπερπαραγωγική Σωσω χαρουμενο, δημιουργικο, ευτυχισμενο με υγεια και αγαπη 2014!!!!
  Τι εισαι εσυ!!!!
  τι ειναι ολα αυτααα που βλεπουν τα ματακια μας...
  Θες να μας τρελαινεις καθε φορα με τα κολπα σου...δεν εξηγειται αλλιως!!!!!
  χαχχαχα
  Φιλιαα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Καλή χρονιά Σωσώ εύχομαι να ξεπεραστούν όλα και να έχεις μια όμορφη και ευτυχισμένη χρονιά με πολλές χαρούμενες στιγμές γεμάτες από δημιουργίες που πάντα μας εντυπωσιάζουν και μας εκπλήσσουν ευχάριστα!!!!Φιλάκια αγάπης (αυριο πρωί πρωι γραμμή για ταχυδρομείο)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Χρονια πολλα γεματα ευτυχια και δημιουργικές ημέρες! (ή και νυχτες)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Χρόνια πολλά και καλώς σε βρίσκω!Τι ωραίες ιδέες για δημιουργίες!Μου άρεσε πολύ το κασκόλ!Φιλιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. όπου κι αν ήσουν!!! καλή χρονια σου εύχομαι..με υγεία...
  τέλεια τα έργα σου... τι ναπω;;... τέλεια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. περασα απο εδώ να δώ μηπως και ξαράχνιασες εδώ μεσα.. αλλα βλεπω ... οτι νυχτερίδες κι αραχνες γλυκεια μου έχουν κανει φωλιαααααααα.. !!!μας λειπεις απο εδώ... φιλακιαααα Σωσωκα μου..

  ΑπάντησηΔιαγραφή