Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Τον καιρό των.... κεντημάτων

Σας έχω ξαναγράψει, για τον καιρό - εκείνο-  που κένταγα.
Το κέντημα ήταν μια από τις πρώτες μου αγάπες μαζί με το διάβασμα.
Πριν πολλάάάάάάά  χρόνια λοιπόν, είχα φτιάξει μια κουρτίνα για το παράθυρο της κουζίνας και δύο ......  runner, θα τα λέγαμε σήμερα, για κάποια συγκεκριμένα έπιπλα.
Κάποτε τα συνήθισα, τα βαρέθηκα και τα έκρυψα. Μετά από χρόνια σκαλίζοντας την ντουλάπα, τα θυμήθηκα, τα ξανάφερα στην επιφάνεια.
Κρέμασα την κουρτίνα, έστρωσα τα runner και τα φωτογράφισα για να σας τα δείξω.


η κουρτίνα.......


 κοντινό πλάνο ....


και ένα δεύτερο.......


η δαντέλα........


κοντινή άποψη της κουρτίνας......

 το πρώτο ........


και το δεύτερο runner

Συμπέρασμα: Κάθε τι που βαριόμαστε, δεν το πετάμε, δεν το χαρίζουμε, το κρύβουμε και μετά από καιρό το βγάζουμε από το... σεντούκι και το χρησιμοποιούμε- καμιά φορά αν χρειαστεί, παρεμβαίνουμε και λίγο- και στα μάτια μας, μετά από τόσα χρόνια που ήταν κρυμμένο, φαντάζει σαν καινούριο.
Σωστά;
Επίσης θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι:


Η φίλη Χαρά  πρόσφατα εστεμμένη και διπλοθεσίτρια, ( διότι βασίλισσα στην Ελλάδα, Αντουανέττα στην Γαλλία ), μου απένειμε ένα βραβείο. Και εγώ αφού την ευχαριστήσω και της υποβάλλω τα σέβη μου,  το δίνω  με την σειρά μου σε άλλα μπλογκ. Δύσκολη όπως πάντα η επιλογή. Όλες οι γειτόνισσες, αγαπημένες.Όμορφα τα σπιτάκια τους πάντα ανοιχτά σε όλους και όλες και με πολλές επισκέψεις και τραταρίσματα.. Υπάρχουν όμως και νέα αξιόλογα  σπιτάκια στην γειτονιά, που  σας περιμένουν να τα επισκεφθείτε. Αρχίστε λοιπόν τις επισκέψεις.Θα αποζημιωθείτε.Η σειρά είναι τυχαία.


http://pnoestexnis.blogspot.com/
http://vasosroom.blogspot.com/

http://decouplace.blogspot.com/
http://katrinakr.blogspot.com/
http://diplokaimetrio.blogspot.com/
http://loukos86.blogspot.com/
http://naleipeitovisino.blogspot.com/