Φύλλο κρούστας
λουκούμια- κατά προτίμηση με γεύση τριαντάφυλλο
καρύδια χοντροκομμένα
καλαμποκέλαιο για το άλειμμα των φύλλων
Αλείφουμε ταψί με καλαμποκέλαιο
Ανοίγουμε το πακέτο με το φύλλο και από την φαρδιά του πλευρά, το χωρίζουμε σε 4 λωρίδες .
Βάζουμε την μία λωρίδα πάνω από την άλλη και αρχίζουμε:
Αλείφουμε με καλαμποκέλαιο , τοποθετούμε στην άκρη 2 κομμάτια λουκούμι και λίγα καρύδια. Τοποθετούμε το ρολό στο λαδωμένο ταψί ....
Όταν κρυώσουν τελείως, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη .
Γίνονται τραγανά και πεντανόστιμα.