Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

11/11/11 ....και ένα μαθηματικό κόλπο


Έναν αιώνα έχει να εμφανιστεί ημερομηνία με έξι «άσσους» ή τρία 11 στη σειρά.
Για τους περισσότερους δεν είναι παρά ένα «παιχνίδι» αριθμών.
Υπάρχουν όμως και εκείνοι που το εξηγούν από κοσμικής απόψεως θεωρώντας την ημερομηνία είτε άκρως ευνοϊκή είτε γρουσούζικη, χωρίς να λείπουν και οι καταστροφολόγοι.

Οι λάτρεις της αριθμολογίας αλλά και εκείνοι της μεταφυσικής, το αποκαλούν "φαινόμενο 11:11". 
Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο υποστηρίζουν πως σε καθημερινή βάση έρχονται αντιμέτωποι με το "φαινόμενο 11:11", δηλαδή κοιτούν τα ρολόγια τους, ή καποια ηλεκτρονική συσκευή που δείχνει την ώρα ακριβώς στις 11:11,
Η κοινή λογική λέει πως πρόκειται για σύμπτωση στην οποία δίνουμε ιδιαίτερη σημασία ακριβώς γιατί κάποιος μας το επισήμανε!
 
Έχετε ακούσει για τους ''εργάτες φωτός''(lightworkers);
Όχι, ε;
Και εγώ δεν τους ήξερα, μέχρι που διάβασα για αυτούς.
Είναι οι υποστηρικτές της θεωρίας του 11

Αυτοί λοιπόν οι υποστηρικτές της θεωρίας του ''11'', αυτοαποκαλούνται εργάτες φωτός και θεωρούν ότι , είναι φωτισμένες ψυχές με ιδιαίτερες ικανότητες, που κατά καιρούς ενσαρκώνονται στη Γη, με σκοπό να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να ξεπεράσει τους φόβους της και να βαδίσει σε μια νέα εποχή. Το 11:11 είναι ο τρόπος μέσα από τον οποίο καταφέρνουν να συγκεντρώνουν "φως" και αποστολή τους είναι, να κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο "φως" στον πλανήτη Γη.

Κατά μία θεωρία,  στις 11/01/1991, εκατοντάδες "εργάτες του φωτός" μαζί με χιλιάδες "φωτισμένους ανθρώπους" ξεκίνησαν ένα δύσκολο και χρονοβόρο πείραμα.
Την προσπάθεια να "ξεκλειδώσουν" και να ενεργοποιήσουν την πρώτη από τις 11 Πύλες, όπως τις αποκαλούν.
Η προσπάθειά τους συνεχίστηκε και τα επόμενα χρόνια με την ομάδα να επιχειρεί να κάνει κάτι ανάλογο κάθε 3 ή 4 έτη με την 2η, 3η, 4η κλπ "Πύλη".
 Η προκαθορισμένη διάρκεια του πειράματός τους ήταν 20 χρόνια! Ξεκίνησε το 1991 και θα ολοκληρωθεί στις 11 Νοεμβρίου 2011, δηλαδή στις 11/11/11! Αυτό που δεν διευκρινίζεται είναι τι θα συμβεί με την "ενεργοποίηση της 11ης Πύλης" είτε αυτή πετύχει, είτε όχι!
Μία από τις πιο διαδεδομένες απόψεις είναι ότι στις 11/11/11, θα "αποκαλυφθεί" -άγνωστο πώς- στην ανθρωπότητα ο τρόπος ώστε να καταφέρει να πραγματοποιήσει το καθοριστικό "άλμα συνείδησης" το 2012!
 Δεύτερη στη σειρά, έρχεται η θεωρία που λέει πως στις 11/11/11 θα συμβεί ένα κορυφαίο γεγονός που θα είναι η αρχή ριζικών αλλαγών για τον πλανήτη και το μέλλον του!
 Φυσικά, υπάρχει και η πιο... ρεαλιστική προσέγγιση που λέει ότι στις 11/11/11 δεν θα συμβεί απολύτως τίποτα, όπως δεν συνέβη τίποτε όλες τις προηγούμενες φορές που το ημερολόγιο έδειξε 11/11/11!

Και τώρα, ένα μαθηματικό ...κόλπο
Προσθέστε,  την ηλικία που έχετε φέτος, στα δύο τελευταία ψηφία της χρονιάς γέννησής σας. 
Τι αποτέλεσμα έχετε;
Τυχαίο; 
Είναι εντελώς τυχαίο και δεν σημαίνει τίποτα!


Από το pyles tv