Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Slow down.... Το κίνημα της βραδύτητας


Δυο μέρες λιακάδα έφτασαν να μας αλλάξουν λίγο την διάθεση.
Τι και αν θα έρθει νέο κύμα ψύχους;
Πόσο θα κρατήσει; Ο καιρός θα φτιάξει. 
Η Άνοιξη έφτασε.
Η ημέρα μεγάλωσε.
Καιρός να αρχίσουμε να βγαίνουμε από την χειμερία νάρκη μας , σαν τις αρκούδες, τους σκίουρους τις χελώνες , τους σκαντζόχοιρους , τα φίδια , τους βατράχους, τις νυχτερίδες.

 









Επειδή και εγώ λόγω χειμερίας νάρκης - για ένα χρονικό διάστημα- σας άφησα χωρίς ενημέρωση, είπα να σας δώσω σήμερα, πληροφορίες για το "κίνημα της βραδύτητας".


Το slow down γεννήθηκε πριν από μερικά χρόνια στο Λονδίνο. Στόχος του είναι, να επισημάνει την βιασύνη και την τρέλα που επικρατεί στις μεγαλουπόλεις  και να αποδείξει ότι η ποιότητα έχει θυσιαστεί στον βωμό της ποσότητας.
Τα μέλη του κινήματος, που είναι πλέον διασκορπισμένα σε όλον τον κόσμο,κινούνται σε χαμηλές ταχύτητες, αντίθετα στο ρεύμα της εποχής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάνουν λιγότερα, ή ότι δεν παράγουν.
Οργανώνουν διάφορες παρεμβάσεις με ποδήλατα και αργούς περιπάτους σε πολύβουες πόλεις. Επίσης, διοργανώνουν φεστιβάλ,σε διάφορες γωνιές του κόσμου, με οπαδούς, αυτούς που "τρέχουν" να γίνουν μέλη του κινήματος.



Χαλαρώστε λοιπόν.
Φροντίστε να κάνετε ένα πράγμα, κάθε φορά.
Καλό είναι να μην φορτώνετε τον "σκληρό" δίσκο του μυαλού σας με πολλές εντολές.....γιατί μπορεί να πάθει.....βραχυκύκλωμα.
Αντίθετα, αφήστε του ελεύθερο χώρο, για να μπορέσει να "αποθηκεύσει" θετικές σκέψεις.


Σταματήστε να παριστάνετε τον ντετέκτιβ και να "στύβετε" το κεφάλι σας, ψάχνοντας να βρείτε απαντήσεις για τα πάντα.
Αφήστε μερικά πράγματα , να κυλήσουν έτσι όπως έχουν.
Πάρτε ένα βιβλίο και διαβάστε το αργά.
Μην τρέχετε να γυρίσετε τις σελίδες γρήγορα. Το διάβασμα, δεν είναι αγώνας δρόμου, είναι απόλαυση.
Οι λέξεις έχουν αξία, μόνο όταν στεκόμαστε σε αυτές και όχι όταν τις προσπερνάμε.


Χασμουρηθείτε, όσο πιο συχνά μπορείτε.
 Έρευνες έχουν δείξει ότι το χασμουρητό,κάνει πολύ καλό , καθώς αναζωογονεί αλλά και χαλαρώνει.


Μια βόλτα με το ποδήλατο, είναι ένας τρόπος να κάνετε ελιγμούς στις απαιτήσεις της καθημερινότητας και να πατήσετε "γκάζι" στην απόλαυση.


Γελάστε.
Γελάστε όσο πιο πολύ και όσο πιο δυνατά μπορείτε.
Γελάστε μόνοι σας ή με φίλους.
Απλά γελάστε.


Αξίζει να "γκαζώνεις" και να σαρώνεις στο πέρασμά σου τα πάντα;
Αξίζει να τρως γρήγορα, να διαβάζεις φωτογραφικά, να τρέχεις στους δρόμους, να προσπαθείς να χωρέσεις τα πάντα σε μια μέρα, να κοιτάς γύρω σου χωρίς όμως να βλέπεις;


Ας τα σκεφτούμε όλα αυτά και ας αναλογιστούμε ότι τρέχοντας, μας ξεφεύγει κάτι πολύ σημαντικό.
Η ΖΩΗ......

πηγή: www.naturangr,gr

49 σχόλια:

  1. Μεγάλες κουβέντες!!Πως να μπεις σε αυτούς τους ρυθμούς που αναφέρεις όταν για το μεγαλύτερο τμήμα της ζωής σου ήσουν στην "μπρίζα";;
    Κι όλα γύρω σου σε πιέζουν αφόρητα;;
    Θαυμάζω όποιον μπορεί να κινείται σε τέτοιους ρυθμούς αλλά χωρίς να αφήνει εντελώς στην τύχη κάποια πράγματα.
    Πανέμορφα τα μπουκάλια σου.
    Καλή Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλη και θαυμάσια παραγωγή έργων-όλα είναι υπέροχα,αλλά ξεχώρισα τα δυο τελευταία μπουκαλάκια με το ιδιαίτερο στυλ!
    Αααα,αυτός ο τρόπος μου ταιριάζει,αν και υπάρχουν μέρες που αγχώνομαι να προλάβω..ούτε πού ξέρω τι.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις απόλυτο δίκιο Σωσώ μου! Πρέπει να μπορέσουμε να χαλαρώσουμε και να δούμε την αλήθεια της ζωής!!! Όσο για τα μπουκάλια ...είναι πανέμορφα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άαακουουου.....να...σου...πωωωωωωωωωωωωωω.......Σωωωωωωωσώωωωωωωωωωω......ααααααα(χασμουρητό...,εγώωωωωωωωωω.........συμφωνώωωωωωω......μεεεεε........όοοοοοοοοοοοοοοοολα......αααααααααααααααα(χασμουρητό)........αυτάαααααααααα.........που...λεεεεεεεεεεεες..........αλλάααααααααααααα........επειδήηηηηηηηηηηηη........ααααααααααα(χασμουρητό)........θαααααααααααα............ξημερωθώωωωωωωωωωωωωω............μέεεεεεεχρι......νααααααααααααα..........σου...........γράααααααααααψωωωωωωωωωωωωω...... το κόβω εδώ!!!!
    Υπέροχες οι δημιουργίες σου αρρωστούλη επιθεωρητή!!! Που τα βρίσκεις τόσα μπουκάλια;Έχω και τη χαζή μου απορία!!!Φιλιά από μακριά γιατί δεν λέει........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΔΑΤΕ ΚΥΡΙΑ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ....ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΠΙΝΟΝΤΑΙ; ΔΕΝ ΠΙΝΟΝΤΑΙ. Η ΣΩΣΩ ΠΙΝΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΤΕΚΟΥΠΑΡΕΙ....

      Διαγραφή
    2. Νομίζω πως είπες τη Σωσώ μπεκρού!!!Να δω ποιος θα σε γλιτώσει από την επιθεώρηση!Πάντως εμένα ένα που μου 'δωσε ήταν γεμάτο...και το ήπια εγώ!!!

      Διαγραφή
    3. Να πω εγω που ξέρω πού τα βρίσκεις τα μπουκαλια;
      Οχι τίποτα άλλο αλλά θα σου σου κολλησουν τη ρετσινιά ότι πίνεις... Ετοιμες είναι!

      Διαγραφή
    4. Πίνει για να ξεχνά τον πόνο!!!
      Ενας μήνας χωρίς εμένα,αρκεί να σε κάνει μπεκρού.
      Τυχαίο οτι μόλις έκανα ανάρτηση βγήκε κι η Σωσώκα μου απο τη χειμερία νάρκη;
      Σωσώ να σε δω με ποδήλατο και τι στον κόσμο!Θα πάρουμε φόρα απο την ανηφόρα να φτάοσυμε στη θάλασσα καρφωτές!!!!τα μπουκάλια υπέροχα,με τα τελευταία ...κατά προτίμηση (όχι άλλο μαύρο)ΦΙΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

      Διαγραφή
    5. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΤΗΜΑ ΜΕ ΚΡΑΣΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΞΗΓΗΣΑΜΕ; ΧΑΡΑ ΠΕΣ
      - ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΡΙΑ!
      ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ........ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΗ...ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ....

      Διαγραφή
  5. Τέτοια χαλαρότητα χρειάζομαι....ΠΑΡΑΚΕΛΣΟ μου...όση ώρα το διαβαζα χαλαρωνα ...καιχαλαρωνα...και χαλαρωνα... με χαλαρώσανε και τα όμορφα μπουκαλια σου ..τα απολαυσα μεσα στην χαλαρότητα.... οχι δεν σε δουλευω..επ ουδενί λογο..δεν ξερεις ποσο το χρειάζόμαστε.... πολύ καλή ιδέα μου ακούγεται θα προσπαθήσω....και μια που ειμαι και θεσσαλονικια..το χαλαρααααα!!! είναι στο ντίενέι μου..χα..χα.. φιλουρες πολλες και κ επιθεωρητα....πότε θα την κανουμε κοπανα;;;;χι..χι.. περα όμως απο τα αστεια όμως συνφωνώ απολύτως για όσα διαβασα εδώωωω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου αρεσε το σημερινο θεμα Σωσω μου!Το slow down το γνωριζα μονο σαν εργασιακη επιβραδυνση για ασκηση πιεσης στον εργοδοτη.Τωρα που εμαθα οτι ειναι και κινημα θα το εφαρμοσω σαν τροπο ζωης και θα εχω και ....αλλοθι!!
    Τα κρακελε μπουκαλια υ π ε ρ ο χ α!! Α..και τα καπακια..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε λοιπόν ενώ δεν ήξερα πως υπάρχει τέτοιο κίνημα, φαίνεται πως είμαι οπαδός του από την ίδρυση του!!!! Αν υπήρχε και στην Ελλάδα, θα έγραφα τον άντρα μου σίγουρα!!!! Μια ζωή του λέω πως "περνάει" απ' τη ζωή χωρίς να την αγγίξει!!!!
    Τα μπουκάλια σου πολύ πολύ ωραία και τα δυο τελευταία, ερωτεύσιμα!!!!!!
    Σωσώ Φιλιά.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΧΑΛΑΡΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΞΑΝΩ ΤΑΧΥΤΗΤΑ,,,,,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΩ!!!
    ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και εγώ το βιβλίο μου αργάαααα το διαβάζω, γιατί πολύ απλά...είμαι πτώμα απο την κούραση!! και χασμουριέμαι πολύυυυ όλη μέρα, γιατί πολύ απλά...δε με αφήνει ο μικρός να κοιμηθώ τη νύχτα!! Επίσης, γελάω πολύ...με τα παιδιά μου...μ' αυτά που ακούω...μ' αυτά που βλέπω, και παρά την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα μας, εγώ είμαι αισιόδοξη! Κάνω βόλτες στην παραλία και στην εξοχή...και τη ζωή μου ποδήλατο...!!!! Μια χαρά δεν τα πάω....;

    Τα μπουκαλάκια σου είναι πάρα πολύ όμορφα!! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δίκιο έχεις.... αλλά, έλα που όλοι τρέχουμε σαν τους μουρλούς!!!! Να καταφέρουμε τι???? Αυτά που θα κάναμε σε πιό χαλαρούς ρυθμούς και ίσως πιό σωστά. Τι να πω, είμαι και'γω από αυτούς που δεν μπορούν να ελέγξουν το άγχος τους και το έχω πληρώσει αρκετά!!! Γι' αυτό με άγγιξε πολύ η ανάρτησή σου. Να είσαι καλά Σωσώκα, το βάζω μέσα στο πρόγραμμα (όσο μπορέσω!!), τα μπουκάλια, όλα υπέροχα. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΩΣΩ ΜΟΥ,
    ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ!!!!ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΛΑ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ....ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ....ΕΓΩ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ , ΑΜΑ ΤΟ ΤΡΑΒΑΝΕ ΠΟΛΥ, ΞΕΡΕΙΣ....ΠΗΔΑΩ ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο ένα εκτυπώνεις, στ αλλο πηδας,κάνεις τίποτα ντρίτα;΄Τετοιες δηλώσεις κάνεις και μας κυνηγάει η Επιθεωρήτρια

      Διαγραφή
    2. Πολύ πηδάτε εδώ μέσα και δεν ξέρω αν θα μας βγει σε καλό...εσύ δεν θα πας να ξεκουραστείς άρρωστη γυναίκα;Και κατηγορείς και το τερατάκι μου για τη μετάδοση...ολόκληρο νοσοκομείο...και γιατροί...τόσο κοντά...τι να πω όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει...

      Διαγραφή
  12. Σωσώ μου καλά τα λες!! Αλλά πως μπορώ να κάνω ενα πράγμα την φορά όταν στο σπίτι μου ζητάνε 15 πράγματα μαζί? Ουτε τιραμόλας να ήμουν!!
    Αλήθεια πως μπορείς και ζωγραφίζεις τόσα πολλά μπουκάλια? Εγώ προσπαθώ ενα και δεν μπορώ...Φιλάκια Σωσώκα μου, καλό μήνα, καλή Σαρακοστή, καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα και απο μένα!!!Πολύ ώραία η ανάρτησή σου, μακάρι να μπορούσα να κινηθώ σε αυτούς τους ρυθμούς!Πανέμορφα τα μπουκάλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όλα αυτά που μας λες για το slow down τα υπογραφω κι εγω, εναν καημό μόνο έχω που δεν ξέρω ποδήλατο...
    Τα μπουκάλια όπως πάντα τέλεια, ειδικά αυτα της μπίρας που μοιάζουν με παλιά μου αρέσουν πολύ! Ηρθαν κι εδεσαν με τα μοτίβα και τα χρωματα στο φόντο. Για το κρακελε δεν είμαι και ειδική αλλά αυτό το αποτελεσμα προσπαθω να πετυχω κάθε φορα,αλλού να είναι πιο πολύ κι αλλου λιγοτερο. Δεν ξερω αν έτσι είναι το σωστό,αλλά έτσι μου αρέσει κι αυτό κανω!
    Φιλιά,καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εδω γυρνοβολατε?????
    Η villioti κ η Ζαργανα να πανε γρηγορα για υπνο...αρκετα με τα μικροβια!!!!!Οι δημοσιες σχεσεις σας φαγανε!
    Ο επιθεωρητης με το βουλωμενο ρουφουνι αυτη τη στιγμη συνομιλει μαζι μου!!Εχω αυτη την τιμη...
    αλλα δεν μου λεει που βρηκε τα μπουκαλια!!!!!!!!χαχαχαχα
    Μετα απο τα κουτια εγινε σπεσιαλιστας στα μπουκαλια!!!!....Πουαρω μου σου εχω πει ποσο μ αρεσουν...
    φιλια πολλαααα ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΣΑΣ)μεγαλες γυναικες!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρουφούνι καλά το είπες...όταν αρρωσταίνει η μύτη έτσι γίνεται...χαχα...Ρουφάει τα μικρόβια!!!Φρίκη!!!Οι μπαλαρίνες να αποχωρήσουν πρώτες γιατί είναι κι ευαίσθητες...εμείς αντέχουμε τα ξενύχτια...αλίμονο τόσες μέρες συνηθίσαμε...

      Διαγραφή
  16. Ασε τα ξενυχτια γιατι μετα θα μου ζητας γιατροσοφια!!!!!!Ολες θα σας γηροκομισω το εχω πει καιρο τωρα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ωραια αναρτηση και χαρα σαυτους που μπορουν να την εφαρμωσουν
    τα μπουκαλια σου πολυ ομορφα
    γεια στα χερια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγνώμη δεν κατάλαβα… πότε είχες πέσει κ. επιθεωρήτρια σε χειμερία νάρκη και δεν το καταλάβαμε???? Στις γωνίες παραφύλαγες να βουτήξεις την μικρή Εφούλα από το κοτσίδι!!!! Τα μπουκάλια δεν ξέρω αν είναι άδεια ή γεμάτα… είναι πάντως πολύ όμορφα!!! Ααααα…. και κάτι ακόμα «με το ποδήλατο… σίγουρα πατάς γκάζι στην απόλαυση»!!!!! Φιλιά !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν ξέρω τι να πρωτοθαυμάσω αγαπητή μου Σωσώ. Τις αξιόλογες συμβουλές σου ή τα μπουκάλια - κομψοτεχνήματα;
    Πάντως είμαι οπαδός των περισσοτέρων συμβουλών σου συμπεριλαμβανομένης και της ποδηλασίας την οποία δεν έχω εγκαταλείψει από μικρό παιδί.
    Νάσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν πρόταση:
      οταν συναντηθούμε θα κάνουμε οπωσδήποτε ποδηλατάδα (παλιά fun του spor)για τις υπόλοιπες συμβουλές δεν παίρνω όρκο οτι θα τις εφαρμόσω.

      Διαγραφή
  20. Ναι! σίγουρα μου χρειαζόταν το σημερινό μάθημα! Ευχαριστώ τον καλό Θεό που σε φώτισε και έγραψες αυτά που είναι μάθημα γερό για τους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας αν και καμιά φορά κάνω και αυτά τα ....άλλα ποδήλατο, διάβασμα....αλλά το πόσο το απολαμβάνω ...μμμμ! δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα...Σε ευχαριστώ πολύ όμορφο. Τώρα για τα μπουκάλια έχω μια ένσταση με το μαύρο αλλά τι να γίνει γούστα είναι αυτά. Προτιμώ τα άσπρα , όσα έχουν κρακελέ, κατά προτίμηση τριαντάφυλλα ...Πολλά φιλιά και καλό μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σωσώ μου, πολύ ωραία τα λές. Εγώ έχω εφαρμόσει το slow down εδώ και χρόνια και είμαι μιά χαρά. Μπορεί να κάνω πολλά πράγματα, αλλά ποτέ με άγχος...ότι προλάβω, διαφορετικά ...και αύριο μέρα είναι. Τα μπουκάλια σου είναι υπέροχα. Μου αρέσουν ιδιαίτερα τα τελευταία με το όμορφο κρακελέ, τα λουλούδια και την ωραία κυρία. Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όμορφες δημιουργίες και όμορφες σκέψεις... Πραγματικά είναι απίστευτοι οι γρήγοροι ρυθμοί που έχουμε συνηθίσει και ιδίως στα μεγάλα αστικά κέντρα!! Αυτή τη βόλτα με το ποδήλατο πάντως την περιμένω πώς και πώς, αλλά αν δε φτιάξει ο καιρός δε θα την τολμήσω!! Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σωσώ μου
    Καλημέρα.Όμορφα τα όσα μας γράφεις.Τα μπουκάλια εξαιρετικά.
    Να έχεις μια όμορφη Κυριακή
    Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλημέρα Σωσώ! Σε πολλές σκέψεις με έβαλε η ανάρτησή σου! Κάτι πρέπει να περικόψω, μια και είναι η εποχή των περικοπών για να cool-άρω που είναι της μόδας!
    Λύσεις μπορούμε να βρούμε πολλές, ειδικά όταν νιώσουμε ότι δεν τραβάμε. Άλλη πίεση δεν χρειαζόμαστε!
    Εσύ προτείνεις αλλά βλέπω ότι η παραγωγή δεν ελαττούται! Μπράβο, μου αρέσουν αυτά με το λευκό φόντο!
    Φιλιά, καλή Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σωσώ μου πολύ με προβλημάτισες με την ανάρτησή σου!
    Η αλήθεια είναι ότι τώρα μπορώ να την διαβάσω και να συμφωνήσω σε πολλά μαζί σου, αλλά μερικά χρόνια πριν, με 2 μικρά παιδιά, με δουλειά, με διαβάσματα, με φροντιστήρια, με μαγειρέματα και σιδερώματα, με ... τέλος πάντων στυλ Μαίρης Παναγιωταρά, τρέχοντας ολημερίς κι οληνυκτίς σαν τον Βέγγο για να τα προλάβω όλα, θα σου έλεγα "έλα πες τα μου εμένα αυτά" χα χα χαα!!!
    Τα μπουκαλάκια σου υπερπαραγωγή, υπέροχα όλα!
    Φιλιά, να έχεις μιαν όμορφη Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εγώ πάλι δυστυχώς ή ευτυχώς δεν λειτούργησα ποτέ σε ρυθμούς slow-down. Ακόμα και τις περιόδους εγκυμοσύνης μου. Γενικά είμαι νευρικό άτομο ,κάνω πολλά πράγματα συγχρόνως και σκέφτομαι άλλα τόσα. Χωρίς παρεξήγηση με εκνευρίζουν οι αργοί ρυθμοί. Τα μπουκάλια πάντως υπερπαραγωγή. Σ'αυτό το μάθημα μάλλον θα μείνω.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!!!!!!!!ΕΧΩ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΩ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΤΑΠΕΣ....ΕΡΕΙΞΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΑ ΧΑΣΜΟΥΡΗΤΑ ΚΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ Μ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΓΕΛΙΟ!!!ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΡΟΥΦΟΥΝΙ Η ΣΩΣΩ ΜΠΕΚΡΗΣ Η ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.....ΑΧ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ ΑΦΑΣΙΑ ΕΙΣΤΕ!!!!ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ......ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Ο ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ.ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΤΣΙΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΡΧΕΙΖΩ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΩ Σ ΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ ΑΝ ΕΧΕΙ ΨΙΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΨΟ..... ΠΕΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΣΤΑ!!!!
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΩΣΩ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΑΝΟΙΞΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΡΗΜΑΔΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ Α ΚΑΙ ΠΡΟΣ3ΕΧΕ ΜΗΝ ΣΟΥ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΡΟΥΦΟΥΝΙ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!!!! τι πανέμορφα μπουκάλια είναι αυτά????????????

    όσο για το κίνημα... συμφωνώ και προσυπογράφω..!!

    φιλάκια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δυστυχώς Σωσώ μου την αξία αυτού του κινήματος την αντιλαμβανόμαστε όταν ήδη έχουμε διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας.....τι κρίμα!!! Όμως κάλιο αργά παρά ποτέ....
    Τα μπουκάλια σου είναι υπέροχα, όπως πάντα!!
    Καλή εβδομάδα!!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Νομίζω είμαι έτοιμη να εφαρμόσω το...10% από αυτό το "slow έτσι πως το λες"! Για αρχή, ε; Μετά βλέπουμε.

    Για μπουκάλι θα κρατήσω αυτό με το ύφος το παιδικό. Κολλά με την ηλικία μου...του μυαλού μου, βέβαια!

    Καλή αισιόδοξη εβδομάδα!
    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γεια σου Σώσω μου!!!τα μπουκάλια σου το ένα καλύτερο από το άλλο!!!όσο για το κίνημα πιστεύω ότι θέλει κότσια να πατήσεις φρένο και να επιβραδύνεις...αλλά αν το καταφέρεις σίγουρα κερδίζεις πολλά!φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΓΙΝΕ, ΠΟΥ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΟΛΑ , ΘΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!!!!
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ;
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!!!!!!! ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!
    ΑΝ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΕΙΣ , ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ!!!!!!!!
    ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ!!!!!!!!
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σωσώκα μου, τέλεια η ανάρτηση για άλλη μια φορά!!!Είναι και βράδυ, έριξα τα χασμουριτά μου και παίρνω το βιβλίο μου παραμάσχαλα, πάω να ρουφίχω μία μία τις λέξεις και αργά αργά, ελπίζω να μην το ξημερώσω...!!!! Σε φιλώ, καλή εβδομάδα και καλό βράδυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πολυ ενημερωτικη η σημερινη αναρτηση...
    1ον γιατι με τρωει το αγχος
    2ον γιατι δεν χασμουριεμαι πολυ
    3ον γιατι εχω να κανω ποδηλατο χρονια
    αλλα το κυριοτερο ειναι οτιχαμογελαω ...Αυτο με σωζει πιστευω...Τα μπουκαλια εξαιρετικα !!Μου αρεσαν πολυ τα πρωτα για το κονταστ που κνει το μαυρο!Φιλακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλημέρα Σωσώ και καλή εβδομάδα! Εύστοχη και επίκαιρη η σημερινή σου ανάρτηση, ήρθε σε καλό για μένα χρονικό σημείο... έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι θέλει δύναμη για να ζούμε πραγματικά και να μην παρασυρόμαστε απλά όπως και όπου μας πηγαίνει το ρεύμα... καθημερινά προσπαθώ να σκέφτομαι ποιες είναι οι πραγματικές μου προτεραιότητες και τι έχει στα αλήθεια αξία. Χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους με τους ίδιους προβληματισμούς και την ίδια διάθεση να ζήσουν ουσιαστικά, παρατηρώντας και αφουγκράζοντας... πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Χρησιμοτατες οι συμβουλες σου, αλλα και τα μπουκαλια σου κουκλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΩΣΩ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΑΖΕΨΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΓΕΝΗΣΩ.ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΗ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΣΧΕΤΕΣ.ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλημέρα και καλώς σε βρήκα ! Μακάρι να μπορούσα να κάνω slow-down στη ζωή μου. Ομως από τη φύση μου είμαι ...speedy άτομο. Όσον αφορά στα μπουκάλια σου είναι εξαιρετικά και θα δεχόμουν ευχαρίστως...φροντιστήριο για να μάθη την τέχνη σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή